Novita - Voeding voor moeder & kind

Krijg ik punten voor de training?

Ja, je krijgt na afloop een persoonlijk certificaat toegestuurd met daarop het aantal punten. Deze kun je in het kwaliteitsregister paramedici opvoeren als niet-geaccrediteerde scholingspunten.

Is de training alleen geschikt voor diëtisten?

De eerste 2 keer dat ik deze training gaf richtte ik me puur op eerstelijns dietisten. Omdat ik er zelf 1 ben… Maar inmiddels merk ik dat er ook 2e lijns dietisten en andere zorgprofessionals interesse tonen. Ook voor hen is het zeer interessante training als je meer wilt weten over HG, medicatie mogelijkheden en…

Waar vindt de training plaats?

Sowieso op een fijne plek in Utrecht. Afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers die zich aanmeld, kies ik voor een bepaalde locatie. De plek zal goed bereikbaar zijn met auto en OV.

Ik kan niet op deze datum. Geef je de training nog een keer?

Dat zou ik echt heel graag willen beloven. Maar dat weet ik nu nog niet. Als er veel belangstelling voor is, dan geef ik de training natúúrlijk nog een keer. Maar ik weet niet of er genoeg geïnteresseerden zijn om de zaal nog een keer te vullen.

Is het mogelijk deze bijeenkomst online te volgen?

Nee. De opzet van deze training komt het beste tot zijn recht als je hem live volgt. Er zullen ook vragen uit de zaal komen en ik hoop op veel interactie. Als trainer vind ik het lastig om ook voldoende aandacht te geven aan de mensen die via Zoom aanwezig zijn. Wellicht plan ik in…