Novita Academy

Met de Novita Academy organiseert Laura regelmatig live trainingen en online cursussen voor zorgprofessionals én particulieren. Met name op het gebied van zwangerschap en coeliakie. Hieronder vind je het actuele aanbod. Incompany trainingen zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op met Laura Kool.

Online cursus hyperemesis gravidarum

Een online cursus over extreme zwangerschapsmisselijkheid en HG.
Geheel te volgen in je eigen tempo, 6 maanden toegang.
Voor zorgprofessionals. KP-register: 6 studiepunten.
Na aanmelden binnen 10 minuten toegang.

Training Hyperemesis gravidarum en zwangerschapsmisselijkheid

Deze training wordt op verschillende data gegeven op locatie in Utrecht of online via Zoom. Klik op “Aanmelden” als je je direct wilt inschrijven. Klik op “Houd mij op de hoogte” om door te geven dat je geïnteresseerd bent in deze training.

De eerstvolgende datum is op:
Dinsdag 7 november 2023

Training zwangerschapsdiabetes in de eerste lijn

Voor diëtisten in de 1e lijn die vrouwen met zwangerschapsdiabetes willen gaan begeleiden. In samenwerking met een diëtist diabetespoli van het St. Antoniusziekenhuis.

Eerstvolgende datum is op:
December 2023 / januari 2024

Netwerk gespecialiseerde HG diëtisten

Voor alle deelnemers van de basistraining hyperemesis gravidarum: sluit je aan bij het netwerk om helemaal up to date te blijven en met elkaar te kunnen sparren.

Cursus coeliakie

Deze online cursus voor particulieren is ook zeer geschikt voor zorgprofessionals. Een complete basistraining over coeliakie en het glutenvrije dieet. Ideaal om in gedoseerde en duidelijke videomodules alles te leren over coeliakie. Geheel in je eigen tempo te volgen.

Start: op ieder gewenst moment I Online