Novita - Voeding voor moeder & kind

Novita Academy: cursussen & trainingen voor zorgprofessionals

Met de Novita Academy organiseert Laura regelmatig live trainingen en online cursussen voor zorgprofessionals én particulieren. Met name op het gebied van zwangerschap en coeliakie. Hieronder vind je het actuele aanbod. Incompany trainingen zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op met Laura Kool.

Cursus hyperemesis gravidarum (online)

Een online cursus over extreme zwangerschapsmisselijkheid en HG.
Geheel te volgen in je eigen tempo, 6 maanden toegang.
Voor zorgprofessionals. KP-register: 6 studiepunten.
Na aanmelden binnen 10 minuten toegang.

Cursus hyperemesis gravidarum en zwangerschapsmisselijkheid (live)

Deze training wordt live gegeven op locatie.

Eerst volgende data:
Donderdag 18 april 2024 (Groningen)VOL
Woensdag 24 april 2024 (Utrecht)

Training zwangerschapsdiabetes in de eerste lijn (live)

Voor diëtisten en verloskundigen in de 1e lijn die vrouwen met zwangerschapsdiabetes willen gaan begeleiden. In samenwerking met een diëtist diabetespoli van het St. Antoniusziekenhuis.

Eerst volgende data:
Dinsdag 11 juni 2024 (Utrecht)
Donderdag 6 juni 2024 (Groningen)

Incompany, op aanvraag

De cursussen zwangerschapsdiabetes en zwangerschapsmisselijkheid/HG geef ik ook op aanvraag en dan kom ik jullie kant op. Klik op onderstaande knop voor meer info over prijzen en voorwaarden.

Netwerk gespecialiseerde HG diëtisten

Voor alle deelnemers van de basistraining hyperemesis gravidarum: sluit je aan bij het netwerk om helemaal up to date te blijven en met elkaar te kunnen sparren.

Cursus coeliakie (live)

Een complete basistraining over coeliakie en het glutenvrije dieet. Deze bijscholing heeft tot doel het vergroten van de kennis bij diëtisten (primaire doelgroep) op het gebied van coeliakie, zodat zij zichzelf kundig genoeg achten om deze doelgroep met vertrouwen te begeleiden

Data:
Zaterdag 25 mei 2024 (Groningen)

Collegiale consultatie

Zit je in de knoop? Heb je behoefte aan 1-op-1 consultatie met Laura? Dat kan! Je kunt een afspraak in plannen via onderstaande knop. De kosten kan je opvoeren als bedrijfskosten of als je in loondienst bent; indienen bij je werkgever.

Telefonisch / Video call / live in de praktijk Utrecht

Cursus coeliakie (online)

Deze online cursus voor particulieren is ook zeer geschikt voor zorgprofessionals. Een complete basistraining over coeliakie en het glutenvrije dieet. Ideaal om in gedoseerde en duidelijke videomodules alles te leren over coeliakie. Geheel in je eigen tempo te volgen.

Start: op ieder gewenst moment I Online